Gépjármű kárrendezés kényelmi szolgáltatásokkal!

Ha balesetet szenvedünk autónkkal, akár saját hibánkból, akár más hibájából, rögtön felmerül a kérdés: hová vigyük autónkat javítani? Ez bizony egy felelősségteljes döntés, hiszen biztonságunk érdekében nem mindegy, hogy az autó javítását szakszerűen végzik-e, vagy sem.

Read more: Gépjármű kárrendezés kényelmi szolgáltatásokkal!

Készítsünk pénzügyi tervezőt!

A pénzügyeink kezelése, valljuk be, általában nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaink közé. Ahhoz azonban, hogy rövid és hosszú távú terveinket megvalósíthassuk, szükségünk van arra, hogy anyagi helyzetünkkel naprakészen tisztában legyünk.

Read more: Készítsünk pénzügyi tervezőt!

Így előzzük meg az ünnepi tüzeket!

A Katasztrófavédelem statisztikája szerint naponta átlagosan 15 lakástűzhöz riasztják a tűzoltókat. Télen ez a szám a duplájára emelkedik. A tűzesetek számában az év kiemelkedő időszaka, az adventi időszak és a karácsonyt követő időszak.

Read more: Így előzzük meg az ünnepi tüzeket!

Legyen stresszmentes a karácsony!

Az idei karácsony más lesz, mint amit megszoktunk, de odafigyeléssel, szeretettel, és egy pici változtatással még szebbé tehetjük. 

Read more: Legyen stresszmentes a karácsony!

Így legyen fenntarthatóbb a karácsony!

A mindennapokban ma már egyre többen hozunk olyan döntéseket, melyek minimalizálhatják a bolygónkra gyakorolt káros hatásokat. A karácsonyi készülődés alatt is fontos, hogy maximálisan törekedjünk környezetünk megóvására. Nézzük, hogyan is kezdjünk neki.

Read more: Így legyen fenntarthatóbb a karácsony!

Beszéljünk érthetően az életbiztosításokról!

Bánki Gábort, a SIGNAL IDUNA Biztosító életbiztosítási szakértőjét kérdeztük, hogy melyek azok a kérdések, amik a legjobban foglalkoztatják az életbiztosítás iránt érdeklődőket.

Read more: Beszéljünk érthetően az életbiztosításokról!

Ne legyen több áldozat!

A szén-monoxid-mérgezés sajnos még mindig a leggyakoribb háztartási balesetek közé tartozik Magyarországon. Az idén, már 659 alkalommal riasztották a tűzoltókat a szén-monoxid észlelése miatt, - olvasható a Katasztrófavédelem októberi közleményében.

Read more: Ne legyen több áldozat!

Felelősségteljes gondolkodás? SIGNAL gépjármű-felelősségbiztosítás!

Megkötni kötelező – de nem mindegy, hogy hol... Válasszon minket! Ha véletlenül kárt okozna más gépjárművében, biztosan számíthat ránk.

Read more: Felelősségteljes gondolkodás? SIGNAL gépjármű-felelősségbiztosítás!

Tüzes téma: Mire figyeljünk ősszel/télen?

Visszavonhatatlanul beköszöntött a fűtési időszak. Sokan már idejében átvizsgáltatták fűtőberendezéseiket és felkészültek a fűtési szezonra. Egy biztos, az ellenőrzés elmulasztásával nemcsak azt veszélyeztetjük, hogy a téli hidegben fűtés nélkül maradunk, hanem azt is, hogy fokozott tűzveszélynek tesszük ki lakásunkat és vagyontárgyainkat. Sőt még életünkkel is fizethetünk a könnyelműségünkért.  

Read more: Tüzes téma: Mire figyeljünk ősszel/télen?